Tantra mandala

Kaj je tantra mandala disk

Kako okrepiti in vzdrževati spolno moč že stoletja buri domišljijo moških in žensk po celem svetu. Zadostna koncentracija spolne energije nam ne pomaga le pri seksu, povezana je predvsem z vitalnostjo, zdravjem, dobrim počutjem, pozitivno energijo in sposobnostjo ustvarjanja.

Obesek tantra mandala je narejena po načelih taoističnih in budističnih mojstrov z namenom prebujanje zdravilne spolne energije po tau.

Uporablja se za zdravljenje in blaženje težav povezane s spolnostjo po metodah zbiranja in usmerjanja spolne oz. »življenjske« energije.

Množice ljudi po vsem svetu si zdravstvene težave vse pogosteje lajšajo s pomočjo alternativne oz. komplementarne medicine. Vse več zadovoljnih uporabnikov prisegajo na učinkovitost alternativnih načinov zdravljenja.

Tantra mandala, je naravni feng šui, ki že tisočletja služi kot sredstvo za sproščanje, koncentracijo in zdravljenje najrazličnejših motenj in težav povezanih z pomanjkanjem spolne oz. življenjske energije.

TANTRA DISK

Skupek treh izredno močnih energijskih simbolov

Tantra disk je oblikovan kot skupek treh izredno močnih energijskih simbolovmandale, sakralne ali spolne čakre ter Tesline ploščice.

Vsak od simbolov prispeva skoncentrirano pozitivno energijo za zaščito, zdravljenj ter osebno harmonijo.

Tantra disk krepi posameznikovo spolno energijo kar mu omogoča premostitev prenekatere tegobe povezane z zdravjem, predvsem intimnih predelov.

Tantra mandala deluje po principu starodavnih vzhodnjaških modrosti o spolni energiji, energije iz tesline ploščice ter moči spolne čakre združeno v en disk.