Tantra disk za pare

Tantra diska - ZA PARE

Tantra mandala nam v času množičnih ločitev in nevrotičnega iskanja idealnega partnerja pomaga odkriti globlji pomen ljubezni. To omogoča z koriščenjem nakopičene spolne energije.

Taoisti verjamejo, da moški in ženska predstavljata dva različna pola, ki povezujeta univerzum.

Taoistična tantra pravi: “če se moški želi ljubiti, ženska pa ne in obratno, to pomeni, da njuni srci še nista v harmoniji in da njuna vitalna esenca še ni prebujena.”

Par, ki sočasno nosi vsak svojo tantra mandalo spodbudi delovanje jina in janga, ki je ravnovesje vseh očitnih nasprotij, med moškim in žensko.

Tantra diska za pare

Tantra mandala nam s svojo nakopičeno spolno energijo pomaga, da se uskladimo s svojim partnerjem na višji ravni.

Obesek tantra mandala zbira in kultivira spolno energijo, ter tako partnerjema omogoča, da se mnogo lažje usklajujeta z energijami drug drugega.

To vas lahko pripelje do spoznavanja notranjega univerzuma s tem pa do veličastnih orgazmov, ki jih nekateri opisujejo kot notranja implozija sreče in brezpogojne ljubezni.

Par tantra mandal, partnerjema pomaga na področju

  • krepitev spolne energije
  • poglabljanja intimnega povezovanja
  • krepitve medsebojnih čustev, odnosov in občutkov
  • izražanje spolnosti
  • krepitve kreativnosti in domišljije

Tantra disk poglobi sposobnost intimnega povezovanja med partnerjem

Spolni odnosi z uporabo tantra mandale ne bodo postali dolgočasi in monotoni, temveč vse močnejši in bolj orgazmični, saj partnerja skupaj rasteta, si dvigujeta vibracijo in energijo ter neizmerno napredujeta na vseh ravneh v življenju.

Obesek tantra mandala omogoča, da z njegovo pomočjo partnerja čutita veliko medsebojno ljubezen, oboževanje in popolno sprejemanje medsebojne človeškosti.

Spolnost bo posledično intenzivnejšaorgazem pa bo trajal več minut ali celo več ur.

Tantra mandala disk nam pomaga odkriti globlji pomen ljubezni. Preprečuje, da bi medsebojne razlike postale osnova za konflikt, temveč da so lahko osnova za združevanje nasprotij.

Tantra mandala nadzoruje vašo spolno energijo. Spolnost povzdigne v magični ritual, znotraj katerega se vedno znova zgodi združitev dveh bitij v eno. Partnerja sta v ekstatičnem stanju in začutita globoko ljubezen drug do drugega ter tako dvigujeta spolno ali življenjsko energijo.