Spolna energija

Spolna energija

Spolna energija je tesno povezana z našimi možgani. Vse, prav vse je v glavi in umu.

Spolna energija je tista energija, ki posameznikoma prinese bogato polnost skozi intimno povezanost ter omogoča zdravljenje obeh partnerjev. Ta energija se imenuje kundalini, ker gre za višji nivo.

Kadar premoremo obilo spolne energije je to znak življenja, veselja, zdravja in ustvarjanja. Ko zapademo v primanjkljaj spolne energije pa je prvi znak stagniranje. Navadno ji sledijo nejevolja, apatičnost, depresija, pospešeno staranja in vidno propadanja. Zato je nujno spolno ali življenjsko energijo dvigniti na višji nivo.

Pri tem vam lahko pomaga disk tantra mandala, ki je narejena po načelih taoističnih in budističnih mojstrov z namenom prebujanje zdravilne spolne energije po tau.

Obesek tantra mandala se uporablja za samozdravljenje in blaženje težav povezane s spolnostjo in intimo.

Kako okrepiti in vzdrževati spolno moč že stoletja buri domišljijo moških in žensk po celem svetu. Zadostna koncentracija spolne energije nam ne pomaga le pri seksu, povezana je predvsem z vitalnostjo, zdravjem, dobrim počutjem, pozitivno energijo in sposobnostjo ustvarjanja.

Pri krepitvi spolne energije vam lahko pomagajo

Tantra disk za moške

Moški, ki nosijo disk tantra mandale za krepitev spolne energije pravijo, da ima neverjetne učinke na kakovost spolnega življenja in na povezanost med partnerjema.

Tantra disk za ženske

Ženska tantra mandala poskrbi za akumuliranje in stopnjevanje seksualne energije. Bistvo je v tem, da ženska odvrže vse zunanje pritiske, ki jo navadno zavirajo pri dosegu vrhunca spolne energije.

Tantra disk za pare

Tantra mandala partnerjema s svojo nakopičeno spolno energijo pomaga, da se medsebojno uskladita na višji ravni. Partnerja zaživita bistveno boljše intimno življenje ter okrepita seksualnost.